H I R D E T É S

Budapest hírek

Mit szeretnek a nők a csizmában?

Mit szeretnek a nők a csizmában?

A csizma minden nő gardróbjában megtalálható, és amint az idő hidegebbre fordul, rendszerint elő is kerül a kedvelt lábbeli. De vajon mit szeretnek annyira a nők benne? Miért szereznek be akár többféle modellt is? Nem bizonyulnak túl hidegnek ezek a lábbelik? Hogyan viseli napjaink nője a hosszú szárral bíró cipőket? Cikkünkben az ecipo.hu tapasztalataira alapozva arról szeretnénk szólni, hogy minek köszönheti a csizma töretlen népszerűségét.

Csizma: télen is nőiesen!

 

A csizma mellett szóló elsőszámú érv a nőiesség. A Micsoda nő óta tudjuk, hogy a csizma mennyire dögösen tud kinézni, és ehhez még csak nem is kell, hogy a térd fölé érő változatot viseljük. Kétségtelen ugyanakkor, hogy ez is nagyon trendi manapság, de a klasszikus, térd alá érő verzió is minden korábbinál szélesebb választékban elérhető. Nem szükséges magas sarkakon egyensúlyozni, hiszen a lapos csizma is azonnal nőiessé varázsolja viselőjét. Mindegy, hogy szoknya vagy nadrág mellé választod, biztosan nem lőhetsz mellé egy minőségi párral.

 

Dögös darab ruhához

 

A csizma nem csak a nők kedvence, ugyanis a férfiak is szívesen legeltetik szemeiket a dögös darabon. Egy jól megválasztott darab nyújtja az alakot, formásabbnak mutatja a popsit, és felhívja a figyelmet a női lábakra, melyek sokszor csak a nyári hónapokban láthatóak az utca embere számára. Az egyrészes ruhák nagy népszerűségnek örvendenek manapság, és melléjük egy csizma szövetkabáttal társítva igazán elegáns megoldásnak számít, és megállja a helyét akár alkalmi megjelenéshez is. Ha igazán dögösre vennéd a figurát, akkor a magas sarkú csizma fajták között érdemes körülnézned, de a mérsékelten magas, kockasarok is remek választás lehet.

 

Kényelmes megoldás farmerhez

 

A kényelem hívei számára a lapos csizmák javasoltak, amelyek remekül mutatnak farmerrel. Egy ilyen szett kitűnő választás lehet munkába, a hétköznapi rohangászás mellé, de akkor sem lőhetünk mellé vele, ha szabadidős elfoglaltságról, találkozókról van szó. A farmer éppen úgy soha nem megy ki a divatból, mint például a lovaglócsizmára hajazó lábbeli, és sportos vagy elegáns kabáttal is kiválóan társítható az.

 

Alkalmi megjelenéshez is ideális

 

A hideg hónapokban számos olyan alkalom adódhat, amikor a hétköznapitól eltérő megjelenés az elvárás. Ilyenkor a csizma remek alapot teremt az öltözékhez. Feldobhatjuk egy szép harisnyával, egyrészes ruhával és persze a szövetkabát is elmaradhatatlan elemnek számít. Legjobb, ha magas sarkú csizma is megtalálható a gardróbban, így szükség esetén elegáns darabhoz nyúlhatunk, mégsem kell nap mint nap ebben egyensúlyozni a jeges járdákon.

 

Nőies vonzerő egyetlen lábbelivel

 

A csizmáról alapvetően az a vélemény, hogy rendkívül nőies lábbeli. A hosszú verzió mellett a bokacsizmákban rejlő lehetőségeken is érdemes elgondolkodni, így ha egy kisebb, mégis télies darabot szeretnénk viselni, akkor ez pont megfelelő választás lehet. A kínálat minden korábbinál szélesebb, így a forma-és színvilág tekintetében is változatos lábbelik között keresgélhetünk. Még csak az otthon kényelmét sem kell elhagyni annak érdekében, hogy rábukkanjunk a megfelelő darabra, hiszen néhány kattintással, online rendelhetünk nem kisebb márkák közül, mint a Guess, vagy a Tommy Hilfiger.

 

Ha korábban még nem viseltél csizmát, vagy mindig a bokacsizmákat részesítetted előnyben, érdemes egy esélyt adnod a hosszú szárral rendelkező csizma fajtáknak is. A változatosan kombinálható lábbelik kifejezésre juttatják személyiséged nőies oldalát.

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó