Miss Alpok Adria Budapest főváros Szépe verseny a Moulin Rouge-ban!

2012. január 13-án tartották  a Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny Budapest Főváros Szépe versenyét a Moulin Rouge-ban.

Miss Alpok Adria Budapest főváros Szépe verseny a Moulin Rouge-ban! Dr.Pesti Imre Budapest főváros kormánymegbízottja nyitotta meg a neves rendezvényt.

2012. január 13-án, pénteken tartották meg hazánk legnagyobb szépségversenyét, a Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny Budapest Főváros Szépe versenyét a Moulin Rouge-ban.

Azt est fővédnöke, Dr.Pesti Imre Budapest főváros kormánymegbízottja nyitotta meg a neves rendezvényt. A verseny a tisztaság, a szépség és a jóság jegyében került meghirdetésre a budapesti hölgyek számára.

A házigazda R. Kárpáti Péter volt, akit jól ismerünk a Barátok közt sorozatból. A lányok először az Elite Cosmetix Crystal Nails pólóiban Budapest egy-egy nevezetességét mutatták be, majd ezután következett a Rebecca fürdőruhás bemutató, s végül, de nem utolsó sorban Léber Barbara estélyi kollekciójában csodálhattuk meg a szépségeket.

 

A verseny izgalmai közepette a közönséget a Moulin Rouge revü és a tánckar szórakoztatta Farkas Gábor Gabriel vezetésével

A verseny izgalmai közepette a közönséget a Moulin Rouge revü és a tánckar szórakoztatta Farkas Gábor Gabriel vezetésével, igazi show műsorban gyönyörködhettek a nézők.

 

S akkor jöjjenek az eredmények, lássuk kik lettek a győztes szépségeink!

 

 

 

I. helyezett: Miss Alpok Adria Budapest főváros Szépe és az Elite Cosmetix Crystal Nails Szépe: Csordás TímeaI. helyezett: Miss Alpok Adria Budapest főváros Szépe és az Elite Cosmetix Crystal Nails Szépe: Csordás Tímea (20 éves) Január 28-án ő fogja képviselni Budapestet az országos döntőben Miskolcon.

 

II. helyezett: Csorba Ágnes (18 éves), és egyben MCOnet International különdíjasa


III. helyezett: Válóczi Viktória (21 éves)


Az internet közönségdíjasa: Megyeri Roxána

 

Csodáljuk meg a Galériában is a szépségeket, s izgatottan várjuk a miskolci országos döntőt!

 

-gg-

 

 

 

 

I. helyezett: Miss Alpok Adria Budapest főváros Szépe és az Elite Cosmetix Crystal Nails Szépe: Csordás Tímea II. helyezett: Csorba Ágnes, és egyben MCOnet International különdíjasa III. helyezett: Válóczi Viktória

I. helyezett: Miss Alpok Adria Budapest főváros Szépe és az Elite Cosmetix Crystal Nails Szépe: Csordás Tímea

II. helyezett: Csorba Ágnes, és egyben MCOnet International különdíjasa
III. helyezett: Válóczi Viktória