H I R D E T É S

Budapest hírek

Mire jók a használt konténerek?

Mire jók a használt konténerek?

Ha valaki a konténerekről kezd el beszélni, az emberek nagy része automatikusan azokra a hagyo-mányos konténerekre gondolnak, melyek leginkább szemét tárolásra és elszállítására lettek kita-lálva.

Ennek ellenére természetesen a konténerek között számtalan típust tudunk megkülönböztetni, legyen szó például a raklapkonténerekről, a raktárkonténerektől, a hűtő konténerekről, vagy akár a tengeri konténerekről.

 

A konténerek sokoldalúsága

 

Sokan azt hiszik, a konténerek csak szállításra, vagy hulladék gyűjtésre használható. Ezeken kívül azonban rengeteg mobil büfé, sütöde, de akár orvosi rendelő is létezik, melyek ilyen konténerekbe üzemelnek átmeneti, vagy hosszú ideig egyaránt. Így belegondolva, ezek a mobilitást kölcsönző szerkezetek igen hasznosak lehetnek különböző fesztiválok, vagy strandok területén is.

 

Sajnos még ennek ellenére is az tapasztalható, hogy igen nehéz hozzájutni a különböző méretű, és típusú konténerekhez. Beszerzésük ugyanis cseppet sem egyszerű, és költségkímélő folyamat. Éppen ebből kifolyólag érdemes körülnézni vásárlás során a mascus.hu portálon akkor is, ha a vállalkozásunkban valamilyen konténerre van szükségünk.

 

Mivel az új konténerek igen borsos áron kaphatóak, sokan szeretnék inkább használtan megvásárolni ezeket. Az oldalon erre van lehetőség, hiszen szépen összegyűjti külön kategóriákba bontva a különböző, másodkézből hirdetett, eladó konténereket.

 

A nemzetközi oldalnak köszönhetően a világ bármely tájáról vásárolhatunk konténert

 

A mascus.hu egy nemzetközi weboldalnak mondható, hiszen összesen elérhető 38 nyelven, így természetesen nem csak a Magyarországon található konténereket tudjuk megtekinteni itt.

Mivel az oldal rengeteg nyelven elérhető, lehetővé teszi a vásárlók számára azt, hogy más országokból, már tájakról érkező hirdetéseket is lássák.

 

Így Európán kívül Ázsiából, illetve Amerikából feltöltött hirdetésekre is tudunk reagálni. Így vásárolhatunk használt konténert könnyen, és egyszerűen Magyarországon kívül akár Németországból, Dániából, vagy éppen Thaiföldről is. A portál könnyen kezelhető, letisztult kezelőfelületének köszönhetően néhány kattintás segítségével rákereshetünk arra a típusú konténerre, amelyre nekünk szükségünk van.

 

Emellett nagy előnye még, hogy a keresést különböző adatok szerint is tudjuk szűrni, tehát be tudjuk állítani azt, hogy milyen országból, milyen áron, milyen típusú konténert szeretnénk vásárolni.

 

Így a mascus.hu weboldalon csupán néhány másodpercig tart, míg saját igényünk szerint szűrni tudjuk a feltöltött konténer hirdetései között. Az eladó konténerek böngészéséhez a használt eszközök -fül lenyitása után a haszongépjárművek alatt kell kiválasztanunk a konténerek címszót, mely mellett szépen, letisztultan fel fognak sorakozni az alkategóriák: A Raktárkonténerek, a tengeri konténerek, a raklaptároló konténerek, a hűtő konténerek, illetve a speciális konténerek is.

 

Ezután a kiválasztott hirdetésre kattintva áttekinthetjük az informatív oldalt, ahol megtudhatjuk a konténer telephelyét, a gyártási évét, a márkáját, illetve néhány fotót is láthatunk róla, melyet korábban az eladó készített.

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Partnereink

Partner logó