H I R D E T É S

Budapest hírek

Látványos karácsonyi dekorációk

Látványos karácsonyi dekorációk

Először még csak a mobil telefonok érkezésekor csodálkoztunk rá arra, hogy egy-egy kütyüvel kapcsolatban is használható, sőt jól értelmezhető az okos jelző, manapság pedig szinte mindent okosnak hívunk, ami képes a szenzorok segítségével gyűjtött különféle információkat elemezni, valamint internetre csatlakozni.

 

Már meg sem lepődünk azon, hogy érzékelők kerülnek a cipőkbe, tükrökbe, porszívókba, de még okos hajkefe is létezik és a sorból természetesen nem maradhatnak ki a karácsonyi dekorációk sem.

 

Amíg az ajándékokat beszerezzük, neki kezdhetünk az otthonunkat is ünnepi díszbe öltöztetni. Bármennyire is hihetetlen, ma már ehhez is segítségül hívhatunk okos telefonról irányítható eszközöket. A nappalink, kertünk, sőt karácsonyfánk meghatározó hangulatfelelőse lehet egy-egy ilyen különleges,okos izzósor.

latvanyos karacsonyi dekoraciok - bpn.hu4

Elsőre kissé talán furcsának tűnhet, ha valaki olyasmit igyekszik modernizálni, aminek tulajdonképpen nem sok haszna van. Hiszen miért ne lenne elegendő a kis buta karácsonyfa izzósor, a maga apró hibáival és már-már hagyomány jellegű gigantikus összecsomózódásával? Arról azonban nem szabad elfeledkezni – különösen karácsonykor –, hogy a körülöttünk lévő eszközök sokasága nem minden esetben csupán praktikus okokból okosodik, hanem akár azért is, hogy ezzel szebbé, izgalmasabbá, szórakoztatóbbá, egyben varázslatosabbá is tegyék önmagunk és a szeretteink számára a megélt élményeket. Ezekkel a dekorációkkal számtalan különleges és egyedi fényhatást érhetünk el úgy, hogy a variációk számának csupán a fantáziánk szabhat határt.

 

 

Fénybe öltözik a karácsony

 

A Twinkly okos LED izzósor kombinálja a magas fényerejű LED-eket egy alkalmazással, mellyel könnyedén testreszabhatjuk karácsonyi fényeinket, így minden évben a díszeinkhez, igazíthatjuk a karácsonyfa fényeit is. Persze a beállított színek és minták bármikor könnyedén megváltoztathatók. A LED-ek fel vannak szerelve a legújabb diffúziós lencsével, amelyet kifejezetten lapos fejjel fejlesztettek ki, hogy ezzel is fokozza a fényhatásokat a magasabb fényerő és a tökéletes színárnyalat érdekében. A termék lelke az okostelefonos alkalmazás, amivel a ki- és bekapcsoláson túl beállíthatjuk a nekünk tetsző színeket, mintázatokat, de még effekteket is alkothatunk a fánkra.

Karácsonyi csúcsdekorációnk végső verziója tulajdonképpen csak rajtunk múlik, hiszen bármilyen alakzatot felrajzolhatunk, de előre beépített fényhatások közül is válogathatunk, sőt, az internetről letölthetjük a legújabb formációkat. A lehetőségek tárháza végtelen! Az új fényhatások azonnal megjelennek a fán, tehát bármikor néhány koppintással megváltoztathatjuk a fa vagy akár a nappalink hangulatát. Attól függően, hogy hogyan rakjuk fel a fára a fényfüzért, az alkalmazáson belül beállíthatjuk a megjelenést.

latvanyos karacsonyi dekoraciok - bpn.hu3

 

Az okos eszközt gyártó mérnökök arra is gondoltak, hogy mi történik akkor, ha egyszerre több fényfüzért szeretnénk használni. Éppen ezért akár csoportba is rakhatjuk őket, ha esetleg egy sor kevés lenne a karácsonyfánkra, és egyszerre vezérelhetjük őket. A második opció pedig a szinkronizálás, ha mondjuk kintre, vagy az ablakokra raknánk többet, akkor azok pontosan egyszerre, ugyanolyan fényhatásokkal fognak világítani. Egy speciális szabványnak köszönhetően pedig beltéri és kültéri használatra is alkalmas, tehát attól sem tartanunk, hogy az időjárás viszontagságai miatt tönkre menne. Természetesen időzítőt is találunk az alkalmazáson belül, így egy-egy időszakra is beállíthatjuk.

latvanyos karacsonyi dekoraciok - bpn.hu2

A fények mellett az zene tud még jelentékenyen hozzájárulni a hangulatunk fokozásához, ezért ez a csúcskategóriás izzósor zenei funkcióval is rendelkezik, sőt legtöbb esetben integrálva van telefonunk rendszerébe, így akár a kedvenc zenénk ritmusára is képes villogni, na és persze hanggal is vezérelhetjük, ami manapság elég fancy.

 

 

Okos és meghitt

 

A meghitt pillanatok azonban nem csupán a karácsonyfa körül idézhetők elő, hiszen okos izzók és eszközök széles tárháza áll rendelkezésünkre az ünnepi hangulat megteremtéséhez. Amikor már mindenki aludni ment és elhalványultak a karácsonyfa fényei, akkor kellemes hangulatot és kellő intimitást tud biztosítani számunkra egy intelligens mécses, amely a mécsesek minden előnyével rendelkezik anélkül, hogy bármilyen balesetveszélyt tartogatna számunkra. Színárnyalatait vagy a fények intenzitását az ingyenesen letölthető alkalmazással irányíthatjuk. további előnye, hogy szinte bárhova helyezhető, így nem csupán a hálószobai kis szekrényre vagy a gyerek szobájába tehetjük, hanem akár a kertbe vagy a fürdőbe is, ha éppen ott szeretnénk karácsonyi hangulatot magunk körül. Amikor pedig úgy döntünk, hogy eljött a visszavonulás ideje, egy mozdulattal elfújhatjuk mécsesünket, megtartva ezzel bennünket a valódiság érzésében.

 

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó