H I R D E T É S

Budapest hírek

iPhone 11 Pro Max tokok stílusos kialakítással

iPhone 11 Pro Max tokok stílusos kialakítással

Az Apple nem rég lerántotta a leplet a legújabb üdvöskéjéről, ami egy nagyszerű készüléknek ígérkezik a megszokott minőséghez híven. A dizájnban is nagy változás történt a hátlapi kamerákat illetően, ami megosztja a közönséget.

A kérdés csak az, hogy vajon ez mennyire teszi sérülékennyé a telefon amúgy is érzékeny borítását. A három kamera egy négyzetben helyezkedik el, ami valamelyest kiemelkedik a hátlap síkjából. Itt jönnek képbe az IPhone 11 Pro Max tokok, amik megvédik a telefon ezen részét is, mivel egységessé teszik az üveghátlapot. Ezért, ha letesszük a készüléket az asztalra, akkor a lencsék védőüvegén nem fognak karcok keletkezni, amik valószínűleg a fényképek és a videók minőségét is jelentősen lerontanák, a repedésekről nem is beszélve.

 

Az IPhone 11 Pro Max tokok nagyszerűen mutatnak és úgy lettek megalkotva, hogy még inkább kiemeljék a telefon a dizájnját. Olyan változatot is beszerezhetünk az IPhone 11 Pro Max tokok közül, amik nem növelik a telefon méreteit. Ezek már régen nem csak egy egyszerű műanyag bevonatnak számítanak, amik elrontják a prémium élményt. Mert tény, hogy egy kifogástalanul összerakott készüléket, aminek az anyaghasználata kismagasló, rendkívül jó érzés kézben tartani. De ha ráhúzunk egy gagyi, kemény műanyag tokot, akkor a prémium érzés tovaszáll. A smartdiszkont.hu az IPhone 11 Pro Max tokok kínálatának a kialakításakor szem előtt tartotta azt a tényt, hogy csúcskategóriás telefonokhoz csak prémium minőségű tokot érdemes választani. Néhány évvel ezelőtt az Apple fittyet hányt trendekre és inkább a kényelmes kialakítást tartotta fontosnak. A mai divat azonban úgy tűnik a minél nagyobb annál jobb alapelvet követi, ami leginkább a kijelzők méretében mutatkozik meg. Eltűntek a szélek, szemből csak egy hatalmas 6.5 hüvelykes képernyő tárul a szemünk elé.

 

A nagyobb méret nagyobb sérülési felületet eredményez. Ezt senkinek sem kell elfelednie, amikor megrendeli a több, mint félmilliós okostelefont. Ennél lényegesen kevesebbe kerülnek az IPhone 11 Pro Max tokok, amik nem csak a készüléket védik, hanem a tulajdonost is az infarktus veszélyétől, ami egy véletlen leejtés után következhet be. Az IPhone 11 Pro Max tokokkal még izgalmasabbá tehető a letisztult dizájn. Aki aktív életmódot folytat, annak érdemes egy olyat választania az IPhone 11 Pro Max tokok közül, ami magasfokú védelmet nyújt a telefonnak. Az üzleti szférában tevékenykedő személyeknek kifejezetten fontos az elegancia és a megjelenés, ennek megfelelően bizonyos IPhone 11 Pro Max tokok előnyös kiegészítőnek számíthatnak.

 

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Partnereink

Partner logó