H I R D E T É S

Budapest hírek

Hamarosan indul a közvetlen repülőtéri járat

Hamarosan indul a közvetlen repülőtéri járat

Július 8-án indul a 100E jelzésű járat a Liszt Ferenc-repülőtér és a Deák Ferenc tér között, az utasokat egyedi arculatú, alacsonypadlós és légkondicionált buszok szállítják majd, amelyek félóránként indulnak.

 

A járat a Deák Ferenc térről indulva csak a Kálvin téren áll majd meg, viszont amíg a metrók nem közlekednek az Astoriánál is fel lehet majd szállni rá. A repülőtér felől érkező buszokról a Kálvin téren és az Astoriánál is le lehet majd szállni. A buszjárat alkalmazkodik a repülőtéri forgalomhoz: a Deák Ferenc térről reggel 4 órakor indul első busz a reptérre, az utolsó 23.30-kor. A repülőtérről a belvárosba reggel 5 órakor indul az első busz, az utolsó 0.30-kor.

 

Július 8-ától indul a közvetlen repülőtéri járat

Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a közvetlen repülőtéri buszjárat bemutatásán

 

A 200E jelzésű járat, amely a Kőbánya-Kispest metróállomás és a repülőtér között közlekedik, a továbbiakban is szállítja az utasokat az eddigi díjszabás mellett. Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes szerint a vizes világbajnokság nagyon jó alkalom a járat igénybevételére, de arra "szeretnének berendezkedni", hogy a közvetlen járat hosszú távon szolgálja a turistákat és a repülővel utazó magyarokat.

 

/T.D.

Dubai Hír

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hír

Bulvár

Partnereink

Partner logó