H I R D E T É S

Budapest hírek

Hajbeültetés budapesten

Hajbeültetés budapesten

A hajbeültetés méltán népszerű napjainkban, hiszen a korszerű technológiának köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy újra a korábbi hajkoronánknak örvendhessünk.

 

A hajritkulás, kopaszodás leggyakoribb formája orvosi nyelven az androgén alopécia azaz örökölt, férfias típusú kopaszodás. Ehhez hasonló a diffúz ritkulással járó női kopaszodás. Ez a típusú kopaszodás genetikailag kódolt, leggyakrabban a halántéktájon, két oldalon háromszög formában kezdődik, majd az elülső hajvonal lassan húzódik hátra, és a forgótáji hajvesztés, hajhullás kiterjedésével lassan találkozik a két kopaszodó zóna a fejtetőn.

 

A másik ok, a szerzett kopaszság kialakulhat műtéti beavatkozás, gyógyszeres kezelés, betegség, baleseti sérülés, égés következtében.

 

Mivel a hajszálak hormonokra való érzékenysége genetikailag kódolt, ezért lehetséges, hogy bizonyos fejterületeken kihullik a haj, máshol megmarad. Az átültetett hajszálak éppen ezért nem hullnak ki és ugyanúgy nőnek, viselkednek átültetés után az új helyükön, mint az eredeti területen.

 

A hajbeültetés adott esetben több okból is ismétlésre kerülhet. Ha eleve nagyobb a kopasz, hajhiányos terület, akkor már kiinduláskor 2-3 műtéttel lehet számolni, hiszen az egy műtéttel átültethető hajszálak száma korlátozott. Ilyenkor, általában először az elülső hajvonal-terület fedését végzik el, majd ezután kerül sor a hátsó rész telítésére.

 

Sem távolról sem közelről nem lehet megállapítani, hogy műtéttel került pótlásra a hiányzó haj. A Sikos Hajbeültetés Klinikán olyan ultra-kifinomult műtéti eljárásokat alkalmaznak, amely a hajszálcsoportok nagy nagyítással történő kivételét, feldolgozását és beültetési technikáját jelentik. Ezekkel a mikrosebészeti jellegű eljárásokkal tudnak megfelelő hajsűrűséget elérni, illetve problémamentes és természetes eredményt produkálni.

 

A fiatal pácienseknek gyakran érdemes várni a műtéttel. A hajbeültetés többnyire 24-25 éves kortól javasolt, de még jobb, ha valaki már a 30-as éveihez közeledik. Vannak esetek, amikor nem a kor, hanem az állapot számít, de ezt mindig egyedileg lehet és kell mérlegelni. Mindenképpen el kell kerülni, hogy a túl korai beavatkozást évekkel később megbánja a páciens.

 

Hölgyek esetében is lehetséges a hajátültetés, ugyanúgy lehet dúsítani a hajkoronát, mint férfiaknál. Nők esetén gyakran magas homlok ellen, a túl magas hajvonal kiegészítésére, hajvonal feltöltésére alkalmazható teljesen természetes hatással a hajbeültetés.

 

Hajbeültetés klinika budapesten

 

A Sikos Hajbeültetés Klinika már 1992 óta működik, ezzel Magyarország legrégebbi hajbeültetés klinikája. A Klinika a kezdetek óta a 11. kerületben található és szakmai, építészeti valamint esztétikai összhatás szempontjából is megfelel a legmagasabb szintű magyar és európai követelményeknek.

 

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó