H I R D E T É S

Budapest hírek

Gyors növekedés a Budapest Airportnál

Gyors növekedés a Budapest Airportnál

A korábbi évekhez képest jóval korábban, már áprilisban elérte az egymilliós utasforgalmat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér.

A repülőteret a Budapest Airport kezeli, közlése szerint áprilisban 1 millió 88 ezer utas fordult meg Ferihegyen, ez 17,5 százalékos növekedést jelent az előző év áprilisához képest. Az év eddigi részében pedig Budapesten 3,6 millió utast fordult meg, ez 15 százalékkal haladja meg az előző év azonos időszakában mért adatot.

 

Már áprilisban elérte az egymilliós utasforgalmat a Budapest Airport

Idén 11 új járatot indítottak a légitársaságok és az év végéig további 13 új útvonal repülését jelentették be Budapestről

 

 

A légitársaságok 800 ezerrel több ülőhelyet biztosítanak a nyári időszakban, ami 8 százalékkal több mint egy évvel korábban. A közlés szerint, a mostani nyári csúcsidőszakban a lényegesen több kapacitás nem okoz majd gondot, tartani tudják a gyors növekedési ütemet. A növekedésben kulcsszerepet játszott, hogy csak az év első négy hónapjában máris 11 új járatot indítottak a légitársaságok és az év végéig már 13 további új útvonal repülését jelentették be Budapestről.

 

/T.D.

 

Dubai Hír

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hír

Bulvár

Partnereink

Partner logó