H I R D E T É S

Budapest hírek

Ford Mondeo, üzletemberek dinamikus és megbízható partnere

Ford Mondeo, üzletemberek dinamikus és megbízható partnere

1903-ban, a minimális tőkéből alapított Ford gyárban, még az alapító tag, Henry Ford sem gondolta volna, hogy egyszer a világ egyik legnagyobb ipari vállalkozásává növi ki magát a kis cége. A vállalat fontos szerepet vállalt Amerika XX. századi ipari fejlődésében és hadtörténetében egyaránt. A kezdetben alig több mint évi 1500 autót kitermelő gyár, a „T-modell”-nek köszönheti igazi népszerűségét, amellyel négy keréken indította el az amerikaiakat a városiasodás útját.

A Ford történelmében több külföldi márka is a konszern részét képezte, így a Volvo, az Aston Martin, a Jaguar, a GAZ, a Mazda és a Land Rover is. A 115 éves szakmai tapasztalat felmutatása mellett, a minőség tehát soha nem lehet megkérdőjelezhető, ha egy Fordról van szó.

 

A cégvezetők is a Fordot választják!


Nem csak a magánemberek, hanem a cégvezetők és állami dolgozók is előszeretettel vásárolnak Ford modelleket, köszönhetően a széles termékkínálatnak, amellyel az autógyár jelen van a piacon hosszú évtizedek óta. Az európai modellek között kiemelt helyet foglalt el az eladási listákban a Ford Ka, a Ford Fiesta, a Ford Ecosport, a Ford Kuga, a Ford Focus, a Ford C-Max és a Ford Mondeo is.

 

Ez utóbbi elsősorban a tekintélyt parancsoló küllemével, határozott megjelenésével és megbízható működésével nyerte el a vállalkozók szívét világszerte. A modellt a tervezők úgy álmodták meg, hogy minden igényt kielégítsenek, amire egy üzletembernek szüksége lehet: kényelem, luxus, teljesítmény. Ezt foglalja magába egy gyönyörű külsőben a Ford Mondeo.

 

Tekintélyt parancsoló megjelenés, megbízható teljesítmény – ez az új Ford Mondeo


A Ford Mondeo nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem minden részletével képes lenyűgözni – tudtuk meg a fordszabo.hu autócentrumtól. A Mondeo termékcsalád 5 ajtós és kombi kivitelben is kapható, 10 különböző színben, így mindenki megtalálja a maga stílusának megfelelőt. Választhatunk barátságos világos kéket, komor feketét, vidám szürkét vagy hatalmat sugárzó vöröset is.

 

A gyönyörű kialakítás egyaránt praktikus is, hiszen minimális légellenállásával képes optimalizálni az üzemanyag fogyasztást és megfelelően irányíthatóan vezethetővé teszi az autót nagy sebesség mellett is. A belső utastér is aprólékosan kidolgozott, így minőségi anyagokkal és komfortos környezettel várja utasait. A nagy hely, a modern felszerelések és az elegáns belső pedig minden cégtulajdonost le fog venni a lábáról.

 

Innovatív megoldások négy keréken


Az intelligens műszaki megoldásaival nem csak a vállalkozók, hanem a modern technikát kedvelők is szívesen választják ezt az autó modellt. Az autó ugyanis képes folyamatosan reagálni a környezetére, az útviszonyokra, a forgalomra és a vezető minden rezzenésére.
A különleges LED-es technológia, a speciális, hangutasításos és érintőképernyős megoldások, a tolatókamerák és a parkolási segédek mind-mind hozzájárulnak, hogy kényelmesen és biztonságosan autózhassunk, legyen szó akár üzleti tárgyalásról, akár egy hétvégi kirándulásról a családunkkal.

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó