H I R D E T É S

Budapest hírek

Folyamatos fejlesztések zajlanak a fővárosi fürdőkben

Folyamatos fejlesztések zajlanak a fővárosi fürdőkben

A budapesti gyógyfürdők meghatározó, sőt egyre meghatározóbb részét jelentik a budapesti turizmusnak - szögezte le Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója a Turizmus Évadnyitó Gáláján a Kongresszusi Központban. A fővárosi fürdők vezetője bekerült a gála rendezőjének TOP 50-es kiadványába, mely a legbefolyásosabb turisztikai szakembereket gyűjti egybe.

Az elmúlt évek fejlesztései után sem állunk meg, mert aki nem fejleszt, az lemarad - mondta a fővárosi fürdővezető. A fővárosi fürdők lassan kapacitás gondokkal küzdenek, nincs annyi befogadóképesség, mint ahányan jönni szeretnének - tette hozzá. Tavaly ősszel három fürdőben indult műszaki fejlesztés -  jelentette be Szőke László, majd sorolta: a Széchenyi gépészeti felújítása idén ősszel fejeződhet be 1,5 milliárd forintért, elkezdtük a Paskál strand négy évszakossá tételét, ez júniusra készülhet el 2,2 milliárdból, és ugyanígy elkezdtük a Palatinus renoválását, átalakítását állandó fürdővé. Utóbbi '17 tavaszán lesz teljesen készen 1,1 milliárdból - tette hozzá.

 
Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója, aki bekerült a turisztikai szakma 50 legbefolyásosabb személye közé


Vagyis nagyságrendileg 5 milliárd forintos beruházások folynak a budapesti fürdőkben, melyhez idén ősszel kapcsolódik a Csillaghegyi Fürdő átépítése is. Van bővel feladat - zárta szavait a vezérigazgató -, mert különben lemaradunk.


MCOnet

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó