H I R D E T É S

Budapest hírek

Fejlesztik a Jedlik gimnáziumot

Fejlesztik a Jedlik gimnáziumot

Németh Szilárd, országgyűlési képviselő a Jedlik Ányos Gimnázium fejlesztésének bejelentésekor hangsúlyozta, a megújításnak köszönhetően az egész csepeli közélet, szellemi élet, köznevelés-közoktatás is emelkedhet.

A gimnázium teljes körű külső-belső felújítására a kormány ötmilliárd forintot biztosít. A gimnázium fejlesztésének fő irányait egy társadalmi tanácsadó, egyeztető testület határozza meg, és ez a testület hivatott arra, hogy a helyi igényeknek megfelelően koordinálja a beruházást - adott tájékoztatást a politikus. A cél az, hogy a megújult intézményben a diákok megbízható, megalapozott tudást kapjanak, és sikeresen tudjanak érvényesülni az életben.

 

Fejlesztik a Jedlik gimnáziumot

Az egész csepeli közélet, szellemi élet, köznevelés-közoktatás emelkedhet a Jedlik gimnázium fejlesztésének köszönhetően

 

A tanárok számára olyan feltételeket szeretnének biztosítani, hogy munkájukat a legmagasabb szinten tudják végezni, a szülők pedig biztonságban tudják gyermeküket az iskolában. Németh Szilárd szavai szerint a munkáskerületben olyan iskolát akarnak létrehozni, amely meghatározó, és európai mércével mérhető, ezért ragaszkodnak a minőséghez a felújítás során, igazi 21-22. századi iskola jöjjön létre. A felújítás miatt legalább két tanévre át kell költöznie az iskolának egy másik épületbe. 

MTI/T.D.

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó