H I R D E T É S

Budapest hírek

Fehér ing - soha nem megy ki a divatból

Fehér ing - soha nem megy ki a divatból

Egy igazi jolly joker ruhadarab a férfiak és nők ruhatárában egyaránt a fehér ing. Valóban olyan választás, ami mindenkinek jól áll, ráadásul bármilyen eseményen megállja a helyét. Néhány szabályt azonban érdemes szem előtt tartani választáskor.

Ha basic ruhadarabokra építed fel a ruhatárad, mindenképp válassz néhány igazán jól szabott fehér inget is. Ez az a felső, melyet biztosan ki tudsz használni, hiszen a hétköznapokon épp úgy megállja a helyét, mint egy alkalmi szett részeként. 

 

Vasalva vagy vasalatlanul?

 

A fehér ingről elsőre mindig az elegancia jut eszünkbe. Azért választjuk ezt a ruhadarabot, mert biztosak lehetünk abban, hogy stílusos megjelenést kölcsönöz számunkra. Amennyiben az elegáns stílus részeként tekintünk erre az alapdarabra, nélkülözhetetlen a vasalás, ugyanis nincs elegánsabb egy frissen vasalt és keményített fehér ingnél. 

Általánosságban elmondható, hogy bármilyen inget is válassz, fontos, hogy megfelelő állapotban legyen. Nem szükséges ehhez mindenképp vasalóhoz nyúlnod, ugyanis ma már elérhetőek a boltokban és webshopokban vasaláskönnyített ingek is, mely mosás után megfelelően kiteregetve nem igényel további gondoskodást.

Nyáron ráadásul választhatsz len inget is, mellyel szintén megspórolhatod a vasalást, ráadásul könnyed lengeséget biztosít számodra a fehér ing eleganciájával karöltve.

 

Fiatalember elegáns fehér ingben

Minták az ingen

 

Az öltözködésedet változatossá teheted, ha választasz néhány olyan fehér inget is, mely apró mintákkal díszített. A minták tekintetében ma már tényleg nincs határ, szinte bármit megtalálhatsz a polcokon. 

 

Ne aggódj, a mintáktól nem válik az inged kevésbé elegáns viseletté, azonban fontos odafigyelni a minták méretére és azok színére is. Érdemesebb apró mintázattal ellátott és szolídabb, maximum két színből álló modellt választanod.

 

Akár egyszínű, akár mintás darab mellett teszed le a voksod, ügyelj arra, hogy megfelelően kövesse az alakodat. Mivel az ingek többnyire nadrágba betűrve mutatnak jól, ezért válassz slim fit fazont, mely segítségével elkerülheted azt, hogy úgy nézz ki, mint egy muffin.

 

Ne húzd a rövidebbet

 

Van itt még valami, amivel biztosan elronthatod a megjelenésed. Férfiként az első szabály ing választásnál a megfelelő ujjhossz kell, hogy legyen. Mindenképp hosszú ujjú darabot válassz, még nyárra is. A nagy meleg idején (de akár télen, az irodában ülve is) senki nem fog rád furcsán nézni, ha felhajtod inged ujját. Feltétlenül ezt a módszert válaszd a stílusos megjelenés részeként és kerüld el a rövid ujjú fazonokat. 

 

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó