H I R D E T É S

Budapest hírek

Elektronikus jegyrendszert tesztelnek

Elektronikus jegyrendszert tesztelnek

A BKK elkezdte az elektronikus jegyrendszerhez kapcsolódó járműfedélzeti érvényesítő készülékek tesztelését. Először a dél-budai buszvonalakon találkozhatnak vele az utasok, a későbbikben pedig az egész városban.

Az új készülékekkel az utasoknak egyelőre nincs teendőjük, a jegyek érvényesítése és ellenőrzése a megszokott módon zajlik. A tesztelés során a BKK és a gyártó Scheidt & Bachmann valós üzemi körülmények között szerez tapasztalatokat többek között a szoftverbeállításokról és az adatkapcsolatról, így tökéletesíthetik a készülékeket.

 

Elektronikus jegyrendszert tesztelnek

A BKK elkezdte az elektronikus jegyrendszerhez kapcsolódó járműfedélzeti érvényesítő készülékek tesztelését

 

Az elektronikus jegyrendszer első lépése tavaly augusztusban valósult meg, a Deák Ferenc téri metróállomás Sütő utcai kijáratához összesen 10 beléptető kaput telepítettek, szeptemberben pedig a H6-os HÉV Közvágóhíd végállomásán telepítették az első érvényesítő készülékeket. A rendszer részeként mintegy 2500 járműre 10 ezernél is több új érvényesítő készülék kerül. Az eszközök sorozatos kiépítése várhatóan 2018-ban kezdődik, addig azonban valamennyi érintett állomáson és járművön megkezdődnek azok kihelyezésének előkészítő munkálatai. 

 

BKK/T.D.

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó