H I R D E T É S

Budapest hírek

Diótörő és Egérkirály: családi musical a Syma Csarnokban

Diótörő és Egérkirály: családi musical a Syma Csarnokban

December 28-án, szerdán délután és este a Syma Csarnokban látványos produkció várja a gyerekeket és felnőtteket, Diótörő és egérkirály címmel családi musicelt mutatnak be.

"Nincs karácsony Diótörő nélkül" - ez a gondolat inspirálta a szerzőket is, amikor megszületett E. T. A. Hoffman meséje alapján, a Diótörő és Egérkirály című musical. A családi musical Békéscsabáról érkezik Budapestre, a főbb szerepekben Szomor György, a rendező mellett Vastag Tamás, Gubik Petra, Békefi Viktória, Gerner Csaba, Fehér Tímea és Tatár Bianka látható.

 

Diótörő és Egérkirály

 

A Békéscsabai Jókai Színházban már 30 előadást játszottak a produkcióból, amelyet november végén mutattak be. "A mesében a karácsonyfa alatt életre kelnek a játékok, s a fából faragott, szép színes Diótörő vezetésével harcba indulnak az őket megtámadó egerek ellen, akik már elveszítették az emberek szeretetét. Marika azonban újra emberré változtatja Diótörőt, és ezzel bebizonyítja, hogy a varázslat, az álom, a szeretet, a szerelem csodákra képes" - olvasható a darab ismertetőjében.

Dubai Hír

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hír

Bulvár

Partnereink

Partner logó