Budapesten bemutatták a jövő technológiákat

Véget ért Budapesten az Automotive Hungary, Ipar Napjai és Mach-Tech kiállítás.

Rendkívüli eseményt tartottak Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban május közepén. A központban a jövő technológiákat mutatták be a legfejlettebb vállalatok az  Automotive Hungary, Ipar Napjai és Mach-Tech kiállítás alkalmából.

Az eseményen számos nagyvállalat részt vett, többek között a Bosch Rexroth is, akik egy olyan megoldással álltak elő, hogy számos látogató meglepődött rajta. A cég egy olyan robotot fejlesztett ki, amelyek az érdeklődőket a saját kiállító részlegükhöz hívták. A vállalaté volt az egyik leglátványosabb bemutató a 4 napos rendezvényen. 

jovo_kiallitas_torzs_bpn

Bemutatták a jövő technológiákat, amely már nem is annyira jövőbeli

A Bosch Rexroth ezen kívül bemutatott egy robotos raktárrendszert, valamint további jövőbeli technológiai megoldásokat a jövő gyárai számára. A vállalat robotfejlesztései rengeteg érdeklődőt vonzott a standokhoz és megerősítették azt a tényt, hogy egy robot is képes népszerűsíteni egy céget. 

Az esemény azt is szemléltette, hogy a folyamatosan fejlődő digitalizációval újabbnál újabb megoldásokkal állnak elő a cégek, az automatizáció pedig mindegyik iparágban óriási fejlődésen megy keresztül.

A felhasználók ma már nem különálló termékeket igényelnek az iparban, hanem egymáshoz illő, személyre és cégre szabott megoldásokat, a digitalizációval pedig ez az igény kielégíthető. 

Forrás: AutoPro
CS.SZ.