H I R D E T É S

Budapest hírek

Bérelhető lakások Budapesten - ha vidékről Pestre költözne

Bérelhető lakások Budapesten - ha vidékről Pestre költözne

Fővárosi ingatlan iránt érdeklődik? Szeretné mindennapjait a fővárosban tölteni és kihasználni azokat a lehetőségeket, melyeket Budapest munka, szórakozás és tanulás terén tartogat? Ha sorra vennénk a munkavállalás szempontjából legnépszerűbb városokat, akkor a széles körű lehetőségek apropóján Budapest garantáltan vezetné a listát.

De vajon érdemes-e több tízmillió forintos hitelt felvenni arra, hogy ingatlant vásároljunk? Sokan úgy vannak vele, hogy a jelenlegi ingatlanárak mellett nem éri meg lakást vásárolni Budapesten. Felmerül azonban a kérdés, hogy mégis miként oldjuk meg a lakhatást, ha nap mint nap fővárosi munkahelyen indítjuk a napot. Többféle kiadó lakás közül válogathatunk, s ha elég szemfülesek vagyunk, akkor frekventált helyen is megfizethető árkategóriát találhatunk.

 

S hogy milyen szempontok mentén érdemes keresni? Ha már tisztában vagyunk azzal, hogy a város mely pontjára kell majd nap mint nap a munka miatt eljárni, akkor célszerű a környéken nézelődni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hosszas autózás vagy tömegközlekedés elkerülése végett érdemes akár néhány ezer forinttal többet rászánni az albérleti díjra, s így sok időt spórolhatunk meg magunknak a mindennapokban.

 

A belvárost megcélozva a VIII. kerületben több megfelelő kiadó lakással is találkozhatunk, s így a rendezvények, a Margitsziget kínálta kikapcsolódás, vagy akár az oktatási intézmények is a közelben lesznek, hogy a frekventált közlekedési csomópontokról már ne is szóljunk. Nézzünk most az otthonterkep.hu segítségével ebből a kerületből néhány olyan albérletet, melyek megérdemlik a figyelmet!

 

Kétszobás kis lakás a Kisfaludy utcában

 

Ha nem a nagy alapterület az elsődleges, akkor a Kisfaludy utcában fekvő, 38 négyzetméteres, kétszobás lakás jó választás lehet. A közelben van a villamos, a metró, de a bevásárlásra is többféle lehetőségünk akad.

 

A 74 ezer forintos bérleti díj kifejezetten barátinak mondható, pláne, ha belegondolunk, hogy hazánk nagyvárosaiban 60 ezer forint alatt már nem igazán juthatunk albérlethez. Az egyedüli hátrány az lehet, hogy a lakás bútorozott, de vannak olyan munkavállalók, akik számára pont ez az alapkövetelmény a választani kívánt albérlettel kapcsolatban.

 


150 ezerért fiatalos design

 

Az Orczy téren hatvan négyzetméteres panellakást bérelhetünk 150 ezer forintért. A két külön hálószoba akár összeköltözők számára is ideális lehet. A fiatalos design kellemes környezetet teremt a munka utáni kikapcsolódáshoz. A hetedik emeleti ingatlan igényesen felszerelt konyhával rendelkezik, a rezsi pedig egyedi használat alapján kerül kiszámításra. Amit vidékről érkezve talán furcsának tarthatunk, az a 26 ezer forintos közös költség.

Bérelhető lakás az Orczy térnél

Ez vidéki albérletek esetében rendszerint ennek töredéke szokott lenni, de Budapesten mindennek megvan az ára. A tulajdonos minimum egy évre köt szerződést, tehát ha hosszú távon is megbízható albérletet szeretnénk magunkénak tudni, akkor ez a VIII. kerületi lehetőség megfelelőnek bizonyulhat. A kiadó lakások budapesti munkavállalóknak nem feltétlen kritikán aluli minőségűek, ám tény, hogy az igényes környezetért többet kell fizetni egy munkásszálló költségeinél.

 

Albérlet a Corvin közben

 

69 ezer forintért a népszerű Corvinnál bérelhetünk lakást. Ugyan mindössze 28 négyzetméteres, egyszobás ingatlan jár ezért a pénzért, de ha fontosnak tartjuk a frekventált elhelyezkedést és az igényes környezetet, akkor jó választás lehet.

Albérlet a Corvinnál

Kedvező feltételekkel kínálják, ugyanis magunkkal vihetünk kisállatot, sőt, mindössze egy havi kaució letételét követelik meg. A budapesti téglalakás egyébként divatos IKEA bútorokkal van berendezve és a galériás megoldás kifejezetten otthonos hangulatot kölcsönöz neki.

 

 

Dubai Hír

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hír

Bulvár

Partnereink

Partner logó