H I R D E T É S

Budapest hírek

Azeri együttműködéseket kötöttek a Fővárosban

Azeri együttműködéseket kötöttek a Fővárosban

Tarlós István, Budapest főpolgármestere és Hajibala Abutalibov, Baku polgármestere barátsági és együttműködési megállapodást írt alá a két főváros között.

Tarlós István, Budapest főpolgármestere és Hajibala Abutalibov, Baku polgármestere aláírja az együttműködési megállapodást Orbán Viktor magyar kormányfő és Ilham Alijev, Azerbajdzsán elnöke jelenlétében

Budapest és Baku szorosabbra fűzte kapcsolatát, Orbán Viktor miniszterelnök és Ilham Alijev, Azerbajdzsán elnöke jelenlétében.

A dokumentum értelmében a felek támogatják az együttműködés továbbfejlesztését elsősorban a városüzemeltetés, városi infrastruktúrafejlesztés területeken, valamint elősegítik egymás kulturális megismerését.

Ugyanaznap újabb együttműködési megállapodást írt alá a Fővárosi Vízművek Zrt. az azeri állami vízművel, az AZERSU társasággal. A korábbi együttműködés a térinformatika alapú munkairányítás bevezetéséről szólt most árom további projekt kapcsán sikerült megegyezni és együttműködési szerződést kötni, összesen 625 millió forint értékben.

 

Forrás: budapest.hu

Fotó: Majtényi Mihály, budapest.hu

-csa-

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó