H I R D E T É S

Budapest hírek

Ágyvásárlás előtt állsz? Ezekre a kiadásokra számíthatsz!

Ágyvásárlás előtt állsz? Ezekre a kiadásokra számíthatsz!

Amikor először ágy vásárlására adjuk fejünket, talán eszünkbe sem jut, hogy mennyi rejtett plusz költséget jelent majd ez az ágy árán kívül.

 

A sokadjára költözőket és a rutinosabbakat már valószínűleg nem éri meglepetésként, míg az első ágy-vásárlók zavartan döbbenhetnek rá: az ágyvásárlás költségei tulajdonképpen sokkal több tételből állnak, mint magából az ágy árából. Nézzük, hogy milyen kiadásokkal kalkulálhatunk, ha ágy vásárlására adjuk fejünket.


Az ágy, ágykeret ára


Ez az a költség, ami senkit nem ér meglepetésként. Ezek az árak szerepelnek mindenhol, amikor árakat nézünk, akár online webshopok kínálatát böngésszük, akár személyesen sétálunk be egy boltba.
Az ágyrács ára


Itt érhet minket az első meglepetés, ugyanis sok helyen, sok esetben az elsőként megtekintett alapár pusztán az ágykeret árát jelenti. Természetesen ahhoz, hogy az ágyat használni tudjuk, szükségünk lesz ágyrácsra is. Manapság a matracok mellett egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak élettani és kényelmi szempontból a megfelelő minőségű ágyrácsnak is.


A fedőmatrac ára


Ha az első meglepetésen túl vagyunk, akkor már talán nem is lepődünk meg annyira azon, hogy az ágyhoz a matracot is külön kell megvásárolni. A minőségi fedőmatrac fontosságához napjainkban már kétség nem férhet, számtalan orvos és szakértő hívja fel az ergonomikus matrac kiemelkedően fontos szerepére a figyelmet.

Franciaágy, matraccal.

A matrac kiválasztásánál fontos szempont annak keménysége, illetve vastagsága is. Ha sikerül megtalálni a számunkra megfelelő darabot, mely biztosítja a megfelelő alátámasztást testünknek, akkor sokat tettünk egészségünkért. Érdemes lehet a zónás és a memóriahabos matrackínálatra extra figyelmet fordítani, hiszen ezek azok, melyek a leginkább személyre szabottak lehetnek.


A lepedő, paplan, párna és az ágyneműhuzat ára


Ha idáig eljutottunk, akkor a nagyobb kiadásokon már túl vagyunk. A következő lépés a megfelelő méretű lepedők, paplanok, párnák és a hozzájuk tartozó ágynemű szettek kiválasztása és beszerzése. Érdemes kevesebb, de jobb minőségű darabokra beruházni, melyek így hosszú évekig hűen szolgálhatnak minket.


Az ágytakaró ára


Nagyjából az utolsó jelentősebb költség, amivel az ágyvásárlás során kalkulálnunk kell az az ágytakaró ára. Hasznos darab, mely megvédi az ágyneműt a felesleges szennyeződésektől.


Ezek azok a kiadások, melyekre biztosan számíthatunk, ha új ágy vásárlására adjuk fejünket. Ne felejtsük el: ha megfelelő minőségű termékekbe ruházunk be, egészségünk is meghálálja.

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó