H I R D E T É S

Budapest hírek

A vállalkozói képzés elvégzése új távlatokat nyithat

A vállalkozói képzés elvégzése új távlatokat nyithat

Nagyon sok embernek válhat valóra az álma azzal, ha önmaga főnöke lehetne. Egy vállalkozói képzés elvégzése kiváló alapokat szolgáltathat ehhez az ábrándhoz.

Oktatóközpontunk egyebek mellett ilyen jellegű kurzust is kínál azoknak, akik szívesen fejlesztenék magukat. Miért elégedne meg valaki az alkalmazotti státusszal, amikor sokkal többre hivatott, ráadásul anyagi és szellemi adottságai is megvannak a megvalósításhoz? A legnagyobb tanító, a tapasztalat, de a szükséges alapismereteket mindenképpen el kell sajátítani azelőtt, mielőtt a vállalkozó kedvű belevágna az általa kitervelt üzletbe, és ezzel új ajtókat, egy teljesen új világot nyithatna meg saját életében.

 

A vállalkozói képzés során a hallgató megismerkedik az aktuális gazdasági és jogi ismeretekkel valamint ezek alkalmazásának mikéntjéről is részletes felvilágosítást kap. Az érvényesüléshez ezeket mindenképpen meg kell tanulni, hogy elkerülhetőek legyenek a különféle hatóságokkal való nézeteltérések. Mások mellett az adóhivatallal is jobb nem perbe kerülni! Ahhoz, hogy valaki vállalkozó legyen, nem szükséges valamilyen bonyolult üzletet megálmodnia, hiszen akár fuvarozóként, ácsként vagy mondjuk asztalosként is ugyanúgy lehet vállalkozni. A vállalkozói képzéseink között szerepel árufuvarozó, autóbuszos személyszállító, személygépkocsis és személygépkocsis-személytaxis valamint taxis vállalkozói tanfolyamok is. Amennyiben csak a jogosítványát kell megújítania a jelentkezőnek, azt is intézheti nálunk. Ebben az esetben mindössze a lejárt jogosítvány illetve a lakcímkártya és a személyi igazolvány felmutatására van szükség.

 

A vállalkozói képzésre belföldön és külföldön egyaránt szükség lehet, így, ha valaki Magyarországon kívül képzeli el a jövőjét, és hasonló kezdeményezésen töri a fejét, akkor is jól járhat. A tanfolyam rövid időn belül lezajlik, ami után több részből álló írásbeli vizsga következik. A tapasztalt oktatócsapat rendkívüli mértékben felkészült, minden aktualitásnak tökéletesen a tudatában vannak, és minden tananyagot a hatósági előírásoknak megfelelően adnak át a hallgatóknak. A sikeres vizsgázás esetén a résztvevők hatósági vizsgabizonyítványt kapnak. Amennyiben a jelentkező a határidő előtt befizeti a teljes összeget, kedvezményekre számíthat. Ezenfelül pedig cégünk árgaranciát is vállal, ami azt jelenti, hogy garantáljuk minden jelentkezőnek a legalacsonyabb ár fenntartását. A vállalkozói képzésre online úton is van mód jelentkezni. A kiszemelt kurzusra kattintva megjelenik egy űrlap, amit hiánytalanul ki kell tölteni, majd egyetlen további kattintással máris elküldhető a jelentkezés.

 

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó