H I R D E T É S

Budapest hírek

A logisztikai állások kelendők Budaörs területén

A logisztikai állások kelendők Budaörs területén

Az állás Budaörs ajánlatok között számtalan logisztikai lehetőség is van. Budaörs közelében számtalan raktár keresi az alkalmazottait különféle pozíciókra. Érdemes a különféle ajánlatokat alaposan áttekinteni és csak azután meghozni a döntésünket, miután más teljesen tisztán látjuk, mik a cég elvárásai a munkavállalókkal szemben.

Logisztikai állás Budaörsön is található

A fiatalok többsége a logisztika területén próbál meg elhelyezkedni, hiszen sokaknak ez a lehetőség még a főiskolai vagy az egyetemi tanulmányok mellett is megfelelő pénzkereseti lehetőséget biztosít. A raktárakban számtalan nyitott pozíció van, csak el kell dönteni, hogy melyik a legideálisabb számunkra. Vannak több műszakban vagy nappali műszakban elvégezhető munkalehetőségek, ezt már az elején alaposan át kell gondolni.

 

A raktári adminisztrátor állások többsége nappali műszakos és az érkező és induló járművek okmányait kell kezelni, valamint archiválási folyamatokat végezni és kapcsolatot tartani a fuvarozási osztályokkal. Emellett a raktári programokat is kell kezelni, valamint érteni kell, az EKAER felület használatához.

 

Számtalan állás Budaörs ajánlatban találkozhatunk áru összekészítő munkalehetőséggel. Itt nagyon fontos a jó memória, hiszen tudni kell, hogy a termékek a raktáron belül hol találhatók meg. Emellett a feladatkörök közé tartozik az árukészlet fogadása és mozgatása, valamint a címkézés és a csomagolás is. Az időszakos leltározás valamint a készletek folyamatos ellenőrzése is a feladatkörrel együtt jár. Az árukösszekészítő feladata az értékesítésre való előkészítés is. A raktárakban természetesen a beszerzési asszisztensek is keresettek, hiszen az ő feladatuk az árubeszerzéssel kapcsolatos adminisztráció elvégzése és a teljes szervezési folyamat. Néha még a termékekhez szorosan kapcsolódó reklámtevékenységek előkészítése is rajtuk áll vagy bukik.

 

A beszállítókkal való napi kapcsolattartás szintén a legfontosabb a feladatkör teljeskörű ellátásában.

 

Láthatjuk, hogy az állás Budaörs környékén tehát nem elérhetetlen, hiszen számtalan cég választja telephelyéül ezt a területet. Mielőtt azonban fejjel ugranánk az álláslehetőségekbe nézzük át az interneten fellelhető álláslehetőségeket. Az internetes portálokon nagyon sok információt megadnak, így azokra külön telefonon már nem is kell rákérdezni.

 

Általában egy önéletrajzot, esetleg egy motivációs levelet kérnek a potenciális munkavállalóktól. Arra nagyon kell figyelni, hogy mind az önéletrajz, mind pedig a motivációs levél szakszerűen legyen elkészítve, a mai kor igényeinek megfelelően. Törekedjünk arra, hogy a CV-n szereplő fénykép is üzleties legyen és tükrözze azt, hogy egy komoly álláskeresővel áll szemben az adott cég. Az önéletrajzban mindig térjünk ki arra, ha rendelkezünk bármilyen szakmai tapasztalattal, hiszen abból előnyt kovácsolhatunk.

 

A fiataloknak a raktárakban elérhető lehetőségek általában könnyebben elérhetők, hiszen sokszor fizikai munkát kell végezni, amelyet az idősebb korosztály számára már nem szívesen ajánlanak fel. Érdemes több helyre is elküldeni a jelentkezésünket, hiszen sok esetben nem történik semmilyen válasz, de legalább nyugodtan alszunk, hogy ezt a lehetőséget sem szalasztottuk el és reagáltunk a megkeresésre.

 

 

Dubai Hír

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hír

Bulvár

Partnereink

Partner logó