H I R D E T É S

Budapest hírek

A legjobb európai úti cél címért küzd a főváros

A legjobb európai úti cél címért küzd a főváros

Ismét a legjobb 20 között versenyez a főváros a legjobb európai úti cél címért: január 15. és február 5. között bárki szavazhat, hogy Budapest az European Best Destination szervezet szavazásán az első helyre kerüljön.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ tájékoztatása szerint a versenyt az European Best Destinations szervezet hirdeti meg 11 éve, szorosan együttműködve a kontinens legnagyobb turisztikai hivatalaival. Budapest 2018-ban debütált a versenyen és rögtön a 8. helyet szerezte meg Lisszabont, Párizst, Amszterdamot, Prágát, Bécset, Barcelonát és Londont is megelőzve összesen 17 745 szavazattal. Tavaly Wroclaw nyerte el az első helyet.

 

Ismét a legjobb 20 között versenyez a főváros a legjobb európai úti cél címért

Ismét a legjobb 20 között versenyez a főváros a legjobb európai úti cél címért

 

A legjobb úti célok egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos közösségi média felületen és utazási portálon. A TOP 10 úti célra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően. A legjobbak egy éven keresztül használhatják a TOP 10 európai úti cél címet és logót. Budapestre ITT lehet szavazni, egy IP címről hetente egyszer.

 

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó