A Coca-Cola elhelyezkedést segítő ingyenes felületet hozott létre

A Coca-Cola Magyarország #énjövőm programja a megváltozott munkaerőpiaci körülményeket figyelembe véve fejlesztette tovább novembertől elérhető ingyenes, digitális platfomját.

A Coca-Cola 2017-ben indította el a #énjövőm programot azzal a céllal, hogy segítse a fiatalok elhelyezkedését a munkaerőpiacon. A kiscsoportos workshopok anyagai 2018 óta online is elérhetőek, de az új felületen még szélesebb körben hozzáférhetővé válnak a felhasználók számára.
 
Az új felület segíti a fiatalokat, hogy megtalálják a helyüket a munkaerőpiacon
 
A 2021 november elejétől ingyenesen elérhető www.enjovom.hu oldalt már a megváltozott munkaerőpiaci igények és a felhasználók visszajelzései alapján fejlesztették tovább.
 
A felületet használók önismereti, kommunikációs, munkajogi témák mellett pénzügyi, tárgyalási, vezetői készségeket fejlesztő anyagokat is találnak, valamint olyan ismereteket is szerezhetnek, melyek saját vállalkozásukhoz is segítséget jelenthet. Az #énjövőm program keretében ingyenes, 1 napos workshopokat is tartanak, ahol trénerek segítségével fejleszthetik tovább az elhelyezkedéshez szükséges képességeiket. Ezeken kívül webináriumokon vehetnek részt, podcast adásokat is hallgathatnak, inspirálódhatnak.
 
A program indulása óta, több mint 10 ezer nem dolgozó és nem is tanuló fiatalnak nyújtottak támogatást abban, hogy megtalálják helyüket a munka világában.
 
A résztvevőket az #énjövőm program mentorai, a Coca-Cola HBG Magyarország vezető beosztású alkalmazottai támogatják.
 
BG
Forrás:MTI, Coca-Cola
A képek illusztrációk