H I R D E T É S

Budapest hírek

8 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak

8 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak

Habár a gyerekek egyre korábban rákapnak az okostelefonra és a többi kütyüre, valahol mélyen még mindig él bennük az alkotás vágya. A színezhető esernyő, a firkafal vagy a bábkkészítő készlethez hasonló, Csináld Magad ajándékok a legkockább gyerekeket is kicsábíthatják a képernyő bűvköréből.

● Fiatalok és idősebbek számára is az egyik legértelmesebb ajándék valamilyen egyéni vagy csoportos tanfolyam. A hagyományosabb főző-, vagy tánctanfolyam mellett már olyan kurzusok is léteznek, mint a gomolyasajt-készítő, vagy épp szövő kurzus. Persze nem mindig kell a túlzott kreativitás csapdájába esni: ha az ajándékozott épp nyelvvizsga előtt áll, vagy külföldi munkavállalásra készül, egy praktikus online vagy tantermi nyelvtanfolyamnak valószínűleg még inkább örülni fog.

Karácsonyi ajándék ötletekKarácsonyi ajándék ötletek

● A kortárs vagy klasszikus olvasnivaló még mindig nem ment ki a divatból, manapság a technológia, az utazás vagy az önismeret témájában is tengernyi szerző közül válogathatunk. Gyerekeknek ajánlja mesekönyveit az a magyar “kiadó”, mely a köteteket a szövegbe az ajándékozottat is beleszőve, névreszólóan adja ki.


E-könyv olvasót ajándékozva a menő rokon, vagy intellektüell barát képében tetszeleghetünk. Persze egy ilyen eszközt érdemes egy eleve megszállott könyvmolynak vásárolni, hogy azért ő is örömét lelje a meglepetésben.

 

● Akinek nincs esze, legyen... olyan pénztárcája és kulcscsomója, amit meg tud csörgetni. Igen, az emberiség régi vágya teljesült. A használati tárgyaidra erősíthető jelzőkütyü Tile néven kapható, hatósugara pedig 30-60 méter. Úgyis elcsábulsz, úgyhogy szerintünk szerezz be magadnak is egyet!


● A víztisztító kancsóban átszűrt csapvíznek egészségesebb a kémiai összetétele, illetve képes finomabbá tenni az ételeket-italokat. Egy drágább darab nem csak, hogy elegáns, de környezettudatos ajándék is: az otthon tisztított víz révén ugyanis a műanyag palackos ásványvizektől végleg el lehet búcsúzni.


● Elfoglalt, stresszes menedzserek, vagy épp családanyák számára kedves ajándék lehet az Anti-határidőnapló. Ezzel képesek lesznek visszavenni a mindennapok tempójából, így újra felfedezhetik maguknak az élet kis csodáit.


● A jópofa párna főleg a fiatalok között dívik - nálunk a fánk, és a fagerenda formájú díszpárna viszi a prímet (ez egy kiadós párnacsata közben elrettentő fegyverré válhat). Hasonlóan trendi a babzsákfotel, melyet különböző méretekben és formákban is elérhetsz - csak győzz választani...

 

Személyi kölcsön az évvégi költségek fedezésére

 

Ha idén igazán nagy dobásra készülsz, például téli kiruccanással lepnéd meg kedvesedet, elképzelhető, hogy kis anyagi segítségre lesz szükséged. Mi az tanácsoljuk, hogy minden esetben hozz alaposan megfontolt döntést, például használd ki az online kalkulátorok adta lehetőséget. Az Oney.hu személyi kölcsöne néhány munkanapos átfutási ideje miatt a hitelfelvétellel egyébként sem kell kapkodnod. Szabad felhasználású hitel lévén, az ajándékoktól kezdve a lakáscsinosításig, az összeget bármire elköltheted - rugalmassága miatt pedig azt is Te választhatod ki, hogy mekkora az a törlesztő, amit biztonságosan be tudsz havi büdzsédbe illeszteni. Így a karácsonyra még nyáron is szép emlékként tudsz visszaemlékezni.

Dubai Hír

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hír

Bulvár

Partnereink

Partner logó