H I R D E T É S

Budapest hírek

225 éves Ferencváros

225 éves Ferencváros

Ferencváros alapításának napja alkalmából tartott díszünnepségen Tarlós István főpolgármester hangsúlyozta, hogy Ferencváros minden eredménye Budapest épülésére is szolgál.

Tarlós István szólt arról, hogy a főváros vezetése több alkalommal is igyekezett célzott támogatást is nyújtani a városrésznek, az elmúlt években a közös érdekek mentén, az egyetértés jegyében születtek és születnek meg Ferencvárosban a főváros által finanszírozott fejlesztések. Tarlós István szólt arról, hogy az önkormányzat tulajdonában álló bérlakások felújítására, a Középső-Ferencváros épületeinek és tereinek megújítására elnyert milliárdos nagyságrendű városrehabilitációs támogatás felhasználhatóságát a Fővárosi Közgyűlés meghosszabbította, ezzel a kerület vezetésének lehetősége nyílt a teljes támogatási összeg felhasználására.

 

A városépítés Ferencváros jelenkori történetének erős pillére

Tarlós István főpolgármester hangsúlyozta, hogy Ferencváros minden eredménye Budapest épülésére is szolgál

 

Tarlós István kiemelte, hogy Budapest fejlődése elképzelhetetlen lenne Ferencváros fejlődése nélkül. Központi fekvésével összeköttetést teremt a főváros belső és külső területei között, továbbá otthon ad "Magyarország legjobb, legnépszerűbb, legpatinásabb és legeredményesebb labdarúgó klubjának is" - mondta. Bácskai János, a kerület polgármestere elmondta, Ferencvárosban 25 éve küzdenek a szociális városrehabilitáció keretében azért, hogy "legyen komfortos Ferencváros". Még kilencszáz család vár erre - tette hozzá.

 

MTI/T.D.

Dubai Hír

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hír

Bulvár

Partnereink

Partner logó