H I R D E T É S

Autó hírek

Mit csináljunk ha Csepelen adja meg magát a kormányművünk?

Mit csináljunk ha Csepelen adja meg magát a kormányművünk?

Idén nyáron a családommal megbeszéltük, hogy elmegyünk a tőlünk nem is olyan messze lévő, Budakeszire, egy egész napos programra. 

Férjem kamionosként számtalanszor szelte már át az országot és sok izgalmas programot szokott kitalálni útközben számunkra, ha meglát éppen egy hirdetőtáblát vagy jelzést. Ezt az egész napos programot is ő találta ki és szervezte le. Mi pedig a két gyerkőccel izgatottan vártuk.


Mi pár éve költöztünk át Csepelre és mióta itt vagyunk, még soha nem voltunk a szinte szomszédos Budakeszin, pedig számtalan látnivaló van ott. Többek között a párom kitalálta, hogy látogassuk meg a Budakeszi Vadasparkot, aztán fárasszuk le magunkat a Kalandparkban, végül a két fiam nagy örömére pedig a Dínó Parkba is látogassunk el.


Mondanom sem kell, iszonyatosan izgatottak voltunk, hogy apa ilyen nagyszerű hétvégi programot talált ki. A gyereket előző este alig tudtuk ágyba dugni és az előző napokban is naponta többször kérdezték már, hogy még hányat kell aludni a nagy napig.


A régóta várt családi kirándulás


A családi kirándulásra a picivel több mint 10 éves autónkkal mentünk. Nagyon szeretjük, bárt tény, hogy kezd eljárni felette az idő. Néha kopog, néha lefullad, de mi így szeretjük. A gyerekek kényelmesen elférnek ketten hátul, én az anyós ülésen, férjem pedig vezet, mint a munkanapjai nagy részében, csak most teherautó helyett a mi kis családi verdánkat. Az autónk most is fura hangokat adott ki már odafelé menet is, de mivel nem ez volt már az első eset, így ügyet sem vetettünk rá.


A nap csodálatosan sikerült. Már nyitásra odaértünk a Vadasparkba, a gyerekek pedig nem is győzték a fejüket kapkodni a rengeteg állat között. Szinte rohanva közlekedtek és számtalan képet készítettek ők is. Az állatkertezés után férjem meghívott bennünket egy kis étterembe, ahol igazi magyar jellegzetes ételeket fogyasztottunk és a bőségesen mért adagok után alig tudtuk folytatni az utunkat.
Ebéd után még a Dínó Parkba is benéztünk, ahol a gyerekek tátott szájjal közlekedtek és képeikkel már majdnem tele lőtték a memóriakártyát a fényképezőgépekkel.


Kormánymű gondok Csepelen


Ezután már szinte hulla fáradtan de még a Kalandparkot is megjártuk, ahol végképpen lefáradtunk. Hazafelé már nagyon örültünk, hogy Csepel nincs túl messze és hamarosan ledőlhetünk picit megnézni még valami családi filmet este közösen. Azonban a hazaúton egyszer csak férjem morogni kezdett, megtörve a családi idillt. Jelezte, hogy elszállt a szervó hatása a kormánynak és megnehezült az irányítás. Szerencsére a tönkrement kormánymű már csak az utolsó pár kilométerben, Csepelen nehezítette meg a közlekedésünket.


Férjem emlékezett, hogy amikor a teherautója kormányműve is tönkrement, akkor is a szervokormanyjavitas.hu oldalon kért ingyenes szállítást és kedvező áru javítást a meghibásodott alkatrészre. Nagyon elégedett volt akkor is velük, így most is őket kereste fel.


Az esti filmet így már nyugodtan tudtuk végignézni, tudva azt, hogy a szakemberek a hét elején már jönnek is a hibás szervo alkatrészért és akárcsak a teherautó kormányművét, ezt is gyorsan, precízen meg fogják javítani. Így a kis bökkenő ellenére is egy nagyon csodálatos hétvégét tudhattunk magunk mögött, amit azóta is gyakran emlegetünk a gyerekekkel.

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó