H I R D E T É S

Autó hírek

Kell egy megbízható társ? Chuck Norris őt választotta!

Kell egy megbízható társ? Chuck Norris őt választotta!

 

A Fiat új, a legnagyobb videómegosztón is megtekinthető reklámfilmjének sztárja a legendás Chuck Norris. Karaktere a megbízhatóságot és a klasszikus értéket szimbolizálja, akárcsak a vállalat által gyártott és forgalmazott haszongépjárművek is.

A Fiat haszongépjárművek története a huszadik század első évtizedében kezdődik. Az első, valóban teherautónak nevezhető modelljük a korához képest rendkívül nagy teherbírású 24HP volt, amelyet a népszerű 18-24HP követett. Az első világháború idején a Fiat számos ország hadseregének gyártott haszongépjárműveket. Az olaszországi közlekedés fejlődésének köszönhetően a húszas években a Fiat bővíteni kezdte a termékpalettáját, a harmincas években pedig elkezdtek dízelmotoros teherautókat is gyártani.


A második világháborúban a vállalat súlyos csapásokat szenvedett el, azonban a válságot követő években piacra dobták az 1100 ALR modellt, ami legendás megbízhatósága miatt rendkívüli hírnévre tett szert. A hetvenes évektől kezdve a Fiat a brazil piacon is jelen van. 1974-ben jött létre az IVECO, amelynek részévé vált a gyártó haszongépjármű ágazata.


A Fiat azonban nem hagyott fel a kishaszon gépjárművek fejlesztésével és gyártásával. A népszerű 238-as modellt követte a 242, a kisméretű 127 Fiorino, illetve megjelent a népszerű furgon, a Ducato is. A kilencvenes években dobták piacra a Scudo-t, 2000-ben pedig a Dobló és a Strada. Az ezredfordulót követő évtizedben minden Fiat típus új generációval bővült.


A Fiat 2014 óta a Fiat Chrysler Automobiles része, amely alá az amerikai Chrysler is tartozik - avat be a részletekbe a www.fiat-professional.hu vezetője.


A Fiat-Professional márkanév az új- és a használtautó eladásokat tekintve is népszerű a magyarországi vásárlók körében. A költséghatékonyan üzemeltethető, kedvező árú és megbízható járművek számos magánszemélynél, vállalkozónál és cégnél teljesítenek szolgálatot.


A Fiat-Professional kishaszon-gépjárművek mellett szól a hihetetlen változatosság, amellyel a gyártó bárkinek az igényeit ki tudja elégíteni. Minden típus több változatban, választható felszereltséggel kapható. A jelenleg hatodik generációnál járó Ducato az egyik legsokoldalúbb modellcsalád a gyártó kínálatában: létezik személyszállító kisbusz, teherszállító furgon, illetve platós és egyedi felépítményekhez készült változatuk is. Dupla kabinnal, akár 9 személyes beltérrel, megerősített felfüggesztéssel és akár négy tonna feletti össztömeggel is rendelhetik a leendő tulajdonosok.


A Dobló Cargo úgynevezett „panel van”, azaz kisteherautó. A Standard változatához képest hosszabb és magasabb raktérrel, vagy kisméretű platóval is kapható. Méreteit tekintve hasonló a tolóajtós kialakítású Fiorino Furgon is. A vállalat a Ducato és a Dobló Cargo közti űrt kívánta kitölteni a sokoldalú Talentoval, amelynek ikertestvére a francia Renault Trafic. A Panda Van a Fiat népszerű kisautójának az egyik változata: fürge, apró és rendkívül gazdaságos. A Fullback 2016 óta kapható pickup, amellyel a vállalat egy új szegmensét kívánja meghódítani.


Légy kemény vagy légy profi!” - hangzik el a Chuck Norris nevével fémjelzett reklámban. A Fiat-Professional széles választékával, kényelmes és rengeteg személyre szabási lehetőséggel várja a strapabíró haszongépjárműveket kereső vásárlókat.

Légy kemény vagy légy profi!

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Partnereink

Partner logó